Echipa MBDI

Conceptul MBDI

baza mobila mbdi

Cu o traditie de mai bine de 20 de ani, inceputa prin intermediul scolii de soferi Fair Play, in judetul Alba, Mihai Beldie Driving Institute duce mai departe traditia pregatirii viitorilor participanti la trafic la cel mai inalt nivel. Cu un nou concept, o noua atitudine, o noua viziune a modalitatii in care o scoala de pregatire a participantilor la trafic isi pregateste cursantii. Principalul target fiind transformarea traficului in unul mai sigur, intregul concept Mihai Beldie Driving Institute se adreseaza tuturor participantilot la trafic prin intermediul a patru produse premium: 

     • Sportive Driving LVL II (Conducere Sportiva Evo)

    • Sportive Driving (Conducere Sportiva) 

    • Defensive Driving (Conducere Defensiva) 

    • Premium Driving School (Scoala de soferi PREMIUM)

Testimonial

materiale mbdi

Weekendul trecut am avut deosebita placere de a participa la cursul Sportive Driving level 2, organizat in cadrul Mihai Beldie Driving Institute. A fost o experienta uimitoare, ce poate fi descrisa cu greu in cuvinte. Staff-ul MBDI este foarte organizat, lucrurile decurgand cu o precizie incredibila.

Am fost preluati de la locul de intalnire, ne-a fost prezentata echipa, apoi am participat la prima parte teoretica. Nimic nu este lasat la voia intamplarii, avand la dispozitie absolut tot ceea ce este necesar, de la bauturi racoritoare si gustari, pana la scaune confortabile si standuri amenajate in toate locatiile de curs, atat la cel practic cat si la cel teoretic.

Structura cursului este foarte complexa, fiind echilibrata perfect din punct de vedere al teoriei si al exercitiului practic. Cunostiintele lui Mihai in acest domeniu sunt vaste, oferindu-ti o baza teoretica solida pentru exercitiile ce urmeaza. Transferul intre zonele in care au loc probele practice este realizat in permanenta de catre staff-ul MBDI, folosind masini din flota proprie. Masinile puse la dispozitie sunt alese cu grija pentru specificul fiecarui exercitiu. Am apreciat varietatea de autovehicule si motorizarile acestora, oferindu-ti o perspectiva larga asupra cum se manevreaza diverse feluri de masini in functie de situatiile expuse. Surprizele nu s-au oprit insa aici, fiind placut surprinsi de locatia aleasa pentru cazare (hotelul Allegria). Pot spune ca este un hotel ce se va ridica la standardele chiar si celor pretentiosi, din toate punctele de vedere. Pe scurt, MBDI inseamna perfectionism si performanta la cel mai inalt nivel. Pe durata cursului veti avea la dispozitie tot ce va trebuie, gratie profesionalismului staff-ului. Voi reveni cu drag si la alte cursuri puse la dispozitie de Mihai in viitor. Cu greu as da nota 10/10 cuiva, dar MBDI cu siguranta, merita!” by Iulian - absolvent Sportive Driving Level II - Mihai Beldie Driving Institute

Iulian - Bucuresti

Mihai Beldie JR

Mihai Beldie JR
   Ing. Mihai Beldie - Driver Trainer si fondator al institutului, promite sa va ofere tot profesionalismul si daruirea sa pentru o incursiune in lumea automobilelor la cel mai inalt nivel. 
   Este instructor acreditat de către Ministerul Transporturilor ca si instructor si profesor de legislație rutieră, driver trainer FIA, driver trainer Smart Driving România, colaborator ca driver trainer BMW, Mini, Citroën si Renault (de 7 ani încoace), Campion Național Cupa Diesel in Campionatul National de viteza in coasta, de doua ori Vice Campion National clasa H3 in Campionatul National de Viteza in coasta. 
Sezonul trecut, la bordul unui Mitsubishi Lancer Evo 6, a terminat pe locul 3 in Transilvania Rally si in acest sezon participa in Campionatul Internațional de Formula Predator's.Mihai Beldie

Mihai Beldie SR

   Ing. Prof. Mihai Beldie - Driver trainer

   Cu o experienta de peste 20 ani in instruirea noilor participantilor la trafic si nu numai, reprezinta structura de baza a institutului.

Atestat de catre Ministerul Transporturilor si Federatia Internationala de Automobilism (FIA)

Testimonial

share joy
"Ziua petrecuta alaturi de voi a insemnat constientizarea faptului ca desi conduc de 4 ani, notiunile pe care le-am acumulat in cateva ore vor face difenta in stilul meu de condus. La Mihai Beldie Driving Institute am vazut pasiune, profesionalism si implicare 100%. Sunt sigura ca, de acum, drumul meu va fi mult mai sigur datorita voua! Nu uitati sa zambiti, faceti un lucru extraordinar!" ne-a transmis Alexandra la finalul cursului :D
     Astfel de marturii, definesc experienta MBDI

Testimonial

kart mbdi

Primul lucru ce imi vine in minte cand ma gandesc la cursul MBDI este ca ceea ce fac ei este „diferit”. Aveam asteptari destul de mari in ceea ce priveste cursul (atat ca si informatii cat si ca organizare) si pot sa spune ca au fost mult depasite. Consider foarte importante cursurile de acest gen pentru cei ce isi doresc sa invete mai mult decat „sa conduca”. Au reusit sa configureze un curs care este distractiv si constructiv in acelasi timp, iar echipa MBDI este minunata si te face sa te simti intr-adevar ca un oaspete. Partea de teorie a fost prezentata intr-un mod foarte antrenant si dinamic, iar partea practica imbina utilul cu placutul si siguranta (foarte importanta!). Recomand cursul oricui isi doreste sa mearga mai bine, mai tare si nu in ultimul rand, mai sigur! " A declarat Octavian la finele cursului.


Hai la scoala ca afara!
Powered by Mihai Beldie Driving Institute.

MBDI TEAM